Følgere

søndag 2. mai 2010

A Spoon Full of Sugar #101


Denne ukens utfordring hos A Spoon Full of Sugar er 3D. Jeg har valgt å lage en eske til denne utfordringen. Esken kan brukes til flere anledninger, jeg har derfor valgt å ikke ha noe tekst på den.

This weeks challenge at A Spoon Full of Sugar is 3D. I have made this box for this challenge. This box can be used for several occasions, therefor I have chosen not to have any text on it.

5 kommentarer:

 1. Kjempenydelig!! Så delikat og vakkert pyntet!!

  SvarSlett
 2. Nydelig eske :)
  Og konfirmasjonsserien din under her er råstilig :)
  Ha en fin ny uke!
  Klem

  SvarSlett
 3. Så utrolig mye flott du har laget. Det var moro og kikke innom igjen. Det er lenge siden sist.Men, skal jeg bli følger og da får jeg opp når du poster nytt. Masse inspirasjon her. Likte veldig godt det brune konfirmasjonssettet og rammekortet er bare så vakkert.
  Ha en fin helg.
  *Gunn*

  SvarSlett
 4. wooooaw hvor er den æske flot, smukt dekoreret. Du må have en dejlig weekend.
  knus Pia

  SvarSlett
 5. Tusen takk for fin kommentar i bloggen min. Jeg ønsker deg en flott pinsehelg og vil bare si at denne esken var utrolig lekker :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du besøker bloggen min. Jeg setter stor pris på det dersom du legger igjen en kommentar. Tusen takk og velkommen igjen..) ---- Thanks for visiting my blog. I appreciate it a lot if you leave a comment. Thanks and welcome back:)