Følgere

søndag 1. januar 2012

NordSalten Hobbyklubb #45

Først av alt: GODT NYTT ÅR til alle sammen! Og ja - på denne aller første dagen i 2012 er vi klare med en ny og spennende utfordring hos NordSalten Hobbyklubb. Vi har med oss en fantastisk flott sponsor, Saturated Canary,  som også har sponset oss i DT med kjempeflotte motiver! Temaet vårt denne gange er rett og slett GIRLISH! Da er det bare å finne frem alt jentestæsjet og sette igang... :)

It's time for another challenge over at NordSalten Hobbyklubb. We have a wonderful sponsor with us this time, Saturated Canary, which has provided the Design Team wiht some wonderful images to play with. Our theme this time is GIRLISH.



Her er mitt DT-kort, motvet jeg har brukt heter "Thank You" - Here is my DT-Card, the image is called "Thank You".



6 kommentarer:

  1. Å så søtt Wenche :) Godt nytt år til deg også. Gleder meg til å følge deg videre i det nye året!

    Klem

    SvarSlett
  2. Et knallsøtt bidrag du har laget,Wenche. Herlige farger:)
    Godt Nytt År!
    Klem

    SvarSlett
  3. GODT NYTT ÅR Wenche:-))

    Nydelig kort du har laga. Stlige farger og motivet er kjempesøtt!!
    Sylvia.

    SvarSlett
  4. Så flott kort! Godt nytt år til deg, og takk for et koselig samarbeid i året som gikk. Gleder meg til å se mere av det du lager :)

    SvarSlett
  5. Truly beautiful card with cute image and I love everything about it!

    SvarSlett

Tusen takk for at du besøker bloggen min. Jeg setter stor pris på det dersom du legger igjen en kommentar. Tusen takk og velkommen igjen..) ---- Thanks for visiting my blog. I appreciate it a lot if you leave a comment. Thanks and welcome back:)